top of page

Samsung espera recuperar diners i prestigi amb el nou Galaxy s8

L'empresa coreana intentarà oblidar el fracàs del Galaxy Note 7 i superar els seus competidors amb el seu nou dispositiu




Galaxy Note 7 desprès d'explotar

La multinacional coreana de telefonia torna amb un nou model revolucionari després de la gran pèrdua econòmica i de prestigi que va suposar el Galaxy Note 7. Molts aparells d’aquest model van explotar a causa d’una errada de disseny de les bateries i va haver de ser retirat del mercat. Samsung ha volgut contrarestar el fracàs amb els nous models, el Galaxy S8 i el S8 Plus, que han sorprès amb un impactant disseny.


El nou dispositiu destaca per la seva gran pantalla que aprofita al màxim la mida del mòbil amb marges reduïts i que el fa més atractiu que el seu principal competidor, l’iPhone 7 d’Apple. Però, des que es desvelessin les característiques del Galaxy s8, nombrosos usuaris s’han mostrat descontents amb la nova col·locació del lector d’empremtes dactilars al costat de la pantalla.


Altres novetats atractives del nou dispositiu coreà són, per exemple, la possibilitat de convertir-lo en un petit ordinador gràcies al Samsung DeX, un petit suport amb ventilador. També la incorporació d’un assistent de veu semblant al ‘Siri’ d’iPhone, el ‘Bixby’, que ajudarà als usuaris a utilitzar el dispositiu.


Tot i això, els experts asseguren que no canvia massa respecte el seu antecessor, el Samsung Galaxy 7. Com passa des de fa uns anys arrel del capitalisme, la rapidesa amb què les empreses porten al mercat nous dispositius per a combatre la competència no els permet incorporar avenços realment significatius.


D’altra banda, el seu preu no l’ajudarà a competir amb el seu principal rival d’Apple. Si fa un temps comentàvem que el pròxim iPhone 8 serà l’smartphone més car del mercat rondant els 1000€, el nou aparell de Samsung no s’allunyarà massa de la xifra, doncs la versió petita de 5’8 polzades ja costarà uns 800€ i el gran, de 6’2 polzades, més de 900€.



Facilitats per a la butxaca dels usuaris


Però, per a facilitar la compra del nou Galaxy s8, Samsung permetrà, per primer cop, un finançament per pagar en un termini màxim de 24 quotes sense interessos, fent-lo més accessible dins el mercat.


La nova joia de Samsung sortirà a la venda el 28 d’abril, tot i que el fabricant i moltes altres empreses distribuïdores ja permeten reservar-lo. L’empresa coreana espera poder recuperar amb el Galaxy s8 el prestigi i els diners que va perdre amb el fracàs del Note 7, tot i que continua al capdavant del rànking d’empreses fabricants de cel·lulars des que el 2016 desbanqués Nokia, que duia 15 anys sent líder.

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page