top of page

Amazon obrirà a Barcelona una seu del Seller Support Hub per al sud d’Europa

El centre multilingüe comptarà amb 500 treballadors per assessorar a les pymes que venen els seus productes online.

Oficines d'Amazon

La companyia de comerç electrònic Amazon Marketplace ha anunciat l’elecció de Barcelona per obrir la seva Seller Support Hub del sud d’Europa, un centre multilingüe que donarà suport a petites empreses que venguin els seus productes a través d’aquest programa, tant als seus països d’origen com a clients europeus i internacionals.


Amb motiu d’aquesta nova apertura a la capital catalana, Amazon crearà 500 nous llocs de treball en els pròxims tres anys. La companyia contractarà a un equip de professionals que es dedicaran a ajudar a les empreses que venguin online a través de la companyia de comerç electrònic. Es tractarà d’un equip dedicat a oferir assistència i suport a milers de petites i mitjanes empreses del sud d’Europa, usuàries d’Amazon MarketPlace. El nou Seller Support Hub d’Amazon entrarà en funcionament abans de l’estiu, amb un equip format per cent persones.


“A Amazon veiem cada dia com empreses del sud d’Europa estan aprenent ràpidament a aprofitar les oportunitats que el comerç electrònic crea per a créixer internacionalment”, explica François Saugier, vicepresident d’Amazon MarketPlace a Europa, “volem ser el millor soci per a les empreses europees, independentment de la seva mesura, i el nostre nou Seller Support Hub a Barcelona posarà a la seva disposició la formació i assistència necessàries per a que completin amb èxit el seu salt a l’economia digital”.


Segons Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, “aquesta nova aposta d’Amazon per Catalunya és una molt bona noticia, no només pels treballs directes que crearà, sinó també perquè suposarà un impuls del nostre ecosistema empresarial, tecnològic i digital, així com una millora de la competitivitat de les petites i mitjanes empreses”.


A més, la companyia també està construint unes noves instal·lacions a El Prat de Llobregat que estaran en funcionament per la pròxima tardor i gràcies a les quals es generaran més de mil llocs de treball fins el 2019.

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page